Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

KUNDENE ER FORNØYDE MED OSS!

GruppeSpesialisten har vært vår faste og gode samarbeidspartner i flere år. De bistår oss ved alle typer gruppearrangement fra mindre ledersamlinger, besøk av utenlandske forhandlere på besøk i Norge/Skandinavia til større produktlanseringer. De leverer alltid kreative, kostnadseffektive og skreddersydde løsninger etter behov og budsjett. Har høy kompetanse, personlig oppfølging fra A til Å og er en samarbeidspartner du kan stole på.

Jøtul

Europris har i flere år samarbeidet med GruppeSpesialisten med å arrangere varemesser, jubileumsfester og andre gruppearrangement i inn og utland. Med vår lokale forankring og tilhørighet til Fredrikstad er vi stolte av å kunne bruke en konkurransedyktig lokal aktør som alltid leverer «varene».

Europris

Vi har benyttet GruppeSpesialisten som samarbeidspartner i mange år, på arrangementer i både inn- og utland. GruppeSpesialisten har alltid levert i henhold til avtale, uavhengig om de får en spesifisert bestilling eller om de utfordres på kreativitet. Vi opplever dem som løsningsorienterte, punktlige og detaljorienterte.

IF