Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Om oss

Overlat jobben til GruppeSpesialisten!

Gjennom mange års arbeid opparbeider et firma unik kompetanse på sitt felt. Slik er det sikkert med bedriften din, og slik er det med GruppeSpesialisten. Vi har over 30 års erfaring med gruppearrangementer, og har utviklet et personlig nettverk som leverer tjenester av aller beste kvalitet.

Derfor kan du og bedriften din beholde fokus på deres oppgaver, mens vi i GruppeSpesialisten fikser årets arrangement for dere!

Vi kan tilby hjelp med alle slags eventer, møter, konferanser, kundearrangementer, gruppereiser og firmaturer. Enten du trenger ideer, inspirasjon eller totalløsninger, finner vi kreative løsninger tilpasset din bedrift og ditt budsjett. Vi er eksperter på det som gjør ditt arrangement helt unikt, for eksempel når det gjelder teambuilding, lokaler, reisemål eller opplevelser. Og ønsker du at vi skal sørge for gjennomføringen av hele arrangementet, fra A til Å, kan du stole på at prosjektet er i de beste hender.

TIPS TIL DITT NESTE ARRANGEMENT

Gode fellesopplevelser skaper sterkere relasjoner, positivt miljø og trivsel i hverdagen.

NYHETSBREV

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss i dag

911 09 033

Kirkebrygga 2-4, 1601 Fredrikstad

Man-fre: 08-16

post@gruppespesialisten.no